MultiSport

Basic Gym One

KOJE USLUGE PRUŽAMO?

Na prostoru od 1300 kvadrata pružamo usluge grupnih i individualnih treninga za rekreativce I sportaše. Također pružamo usluge dijagnostike motoričkih I funckionalnih sposobnosti za sportaše.

GRUPNI TRENING ZA REKREATIVCE:

Koji su ciljevi našeg treninga?

 • unapređenje ZDRAVLJA
 • poboljšanje tjelesnih SPOSOBNOSTI
 • promjena tjelesnog IZGLEDA
 • poboljšanje MENTALNOG STANJA
 • ispravljanje DRŽANJA

Što očekivati od našeg treninga?

 • SIGURNOST - pravilna tehnika
 • POKRET - 5 glavnih pokreta
 • PRIMJENJIVOST - za svaku osobu
 • ODRŽIVOST - trening za cijeli život
 • PRENOSIVOST - primjena u svakdonevici

Koji su elementi našeg treninga?

 • PRIPREMA - opuštanje i reset
 • ZAGRIJAVANJE - mobilnost i jačanje trupa
 • SNAGA - za oblikovanje tijela
 • IZDRŽLJIVOST - za gubitak masnoća
 • ZAVRŠNI DIO

 

 

Koji su termini treninga?

Zbog velike posjećenosti dugi niz godina možemo se pohvaliti i s velikim brojem termina tako da je vrijeme vašeg dolaska potpuno FLEKSIBILNO. U jutarnjem terminu u rasporedu je jutarnji trening u 7 sati I 10 sati, dok u popodnevnim terminima od 17:30 svakih pola sata krećemo s novim terminom. Zadnji trening nam počinje u 20.30. Vremenski period jednog treninga je 60 minuta.

Za svaki trening obavezna je prijava putem naše aplikacije jer je broj mjesta na svakom treningu ograničen. Na taj način nama olakšavate organizaciju treninga i omogućujete da održavamo kvalitetu. Za vas to znači puno prostora bez gužvanja, kvalitetnija komunikacija s trenerom i nezamjenjivo iskustvo zbog kojeg su naši treninzi posebni.

Odaberite kvalitetniji život, dugovječnost i vitalnost!

Individualni i poluindividualni trening za rekreativce ili sportaše:

Postanite bolji u svom sportu, poslu i životu!

Nekima je uspjeh olimpijsko odličje, dok je drugima očuvanje zdravlja i uspješno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Krajnji cilj kod svih je isti – biti zadovoljan i ostvariti željeni cilj! Bez obzira jeste li sportaš ili rekreativac, kroz naše treninge vodit ćemo vas do željenog cilja na način potpuno prilagođen vašim željama, mogućnostima i sposobnostima.

Stručna podrška, te prilagođen plan i program rada omogućuju pojedincu da kroz ovaj način rada postigne svoj maksimum uz očuvanje zdravlja i prevenciju ozljeda. U skladu s vašim potrebama radit ćemo na razvoju vaše snage, jakosti, izdržljivosti, mobilnosti, fleksibilnosti, brzine i agilnosti.

Dugogodišnje iskustvo

Više od 15 godina radimo s velikim brojem rekreativaca i sportaša iz različitih sportova. Odabirom naših treninga birate podršku jednog od najboljih kondicijskih trenera – Marina Bašića koji je 2015. godine izabran za najboljeg kondicijskog trenera u Hrvatskoj!

Različite metode treninga

Naši treneri educirani su za provođenje raznih metoda treninga, a sve s ciljem kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri prilagodili vama. Vjerujemo da trening treba biti efikasan, ali i pružiti ugodno iskustvo. Vjernost naših dugogodišnjih klijenata najveće nam je priznanje za naš rad!

Dodatna podrška

Svi naši klijenti imaju osiguranu dodatnu stručnu podršku. Trebate li savjet nutricionista, psihologa ili fizioterapeuta, uputit ćemo vas našim dugogodišnjim partnerima u čije smo se znanje i sami uvjerili!

Područja rada
Sport, rekreacija, djeca

Kondicijska priprema sportaša

Radili smo s najboljima, ali i onima koji to žele biti. Nogomet, tenis, košarka, rukomet, veslanje, borilački sportovi… Imali smo priliku raditi s različitim sportašima i pomoći im na njihovom putu do uspjeha. Poboljšanje vlastitih sposobnosti i prevencija ozljeda pomoći će vam na tom putu.

Promjena životnog stila

Današnji svijet pred nas stavlja nove izazove, ali i potrebe. Tjelesna aktivnost jedna je od njih. Želite li sačuvati zdravlje, postići i održati idealnu formu tjelesna aktivnost je neizbježna. Uz naše trenere pripremite se za svakodnevne izazove i (p)ostanite funkcionalni.

Djeca sportaši

Sportska aktivnost poželjna je od djetinjstva. Želite li svojm djetetu omogućiti dodatnu pripremu i povećanje sposobnosti ili ga samo potaknuti na tjelesnu aktivnost, omogućite svom djetetu sigurnu i stručnu podršku naših trenera.

Odaberite USPJEH!